Valitse sivu

Liikunnanohjaaja tiedottaa

Yksilöllinen liikunnanohjaus

Yksilöllisessä liikunnanohjauksessa liikutaan monipuolisesti tehden kestävyys-, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua jokaisen asiakkaan kuntotason mukaisesti. Ohjauksessa laaditaan liikuntaohjelma sekä tehdään yhteisharjoituksia. Aikataulutus sovitaan yhdessä.

Tiedustelut
Juhamatti Jokinen
Ypäjän liikuntapalvelut
Puh. 0444352012
juhamatti.jokinen@ypaja.fi

Hiihtoladut

Pertunkaaren urheilukentän keskiosaan on tehty lapsille oma latu, jossa pienimmät hiihtäjät voivat hiihtää eri hiihtotyyleillä.

Pertunkaaren urheilupuiston kaikki hiihtoladut on tarkoitettu hiihtämiseen. Ladulla ei saa kävellä eikä päästää koiria juoksentelemaan vapaana tai liikkua ladulla ylipäätään millään muulla kuin suksilla. Kuopat ja rikki mennyt latu aiheuttavat vaaraa hiihtäjille. Ladun käyttö siten, että siitä aiheutuu todellista vaaraa, on kiellettyä. Sääntöjä rikkova on vastuussa vaaran aiheuttamisesta. Pidetään siis ladut ehjinä, sopuisina ja roskattomina. Kunnioitetaan toisia liikkujia ja liikutaan hyvillä mielin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liikuntaa

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on maksuton kunnan tarjoama palvelu kaikille ypäjäläisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta riittämättömästi, tarvitsevat tukea liikuntaharrastuksen ylläpitämiseen tai haluavat tietoa Ypäjällä harrastettavista liikuntamuodoista tai ryhmistä.

Liikuntaneuvonta ohjaa sopivaan yksilölliseen liikkumiseen. Neuvonnassa voit myös keskustella uni- ja ravitsemustottumuksista. Liikuntaneuvonnassa voimme myös etsiä ja kokeilla asiakkaan kanssa hänelle sopivia liikuntamuotoja.

Liikuntaneuvonta ajanvarauksella sähköpostilla Juhamatti Jokinen – juhamatti.jokinen@ypaja.fi

Liikunnanohjaaja Juhamatti Jokinen

Keilaryhmä 2019-2020 ( kausi päättyy 27.5.2020)

Syksyn ryhmän aloittamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Liikuntavälineitä kirjastosta

Ypäjän kirjastosta on lainattavissa  myös liikuntavälineitä. Kahden viikon laina-ajalle tarjotaan mm. selättimiä, kahvakuulia, nilkka/rannepainoja, lumikenkiä, sauvakävelysauvoja, foamrollereita, jumppapallo sekä rinkkoja.

Kirjaston henkilökunta toivottaa teidät tervetulleiksi tutustumaan tarjontaan!

Kuntokortteja saatavilla kunnan yhteispalvelupisteeltä, kirjastolta ja vapaa-aikatoimistolta sekä Pertunkaaresta.

Kuntokaudet: vk 1-17, vk 18-35 ja vk 36-52

Täytä korttiasi aktiivisesti ja palauta se aina kauden päätyttyä kunnan yhteispalvelupisteelle. Tällöin osallistut arvontaan: luvassa on hyviä, liikunta-aiheisia palkintoja! Arvonta suoritetaan pääsääntöisesti kolme kertaa vuodessa. Voittajat ilmoitetaan Ypäjäläisessä kuntokausien päätteeksi.