Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Klovneriaa ja naamioteatteria! -talvilomaleiri Ypäjällä

17.2.2020 @ 09:30 - 15:30

Noin yläkouluikäisille, ilmoittautuminen 10.2. mennessä: https://forms.gle/DfyrMSwGXpFdnWT78

Teatteriammattilainen Jonna Wikström ohjaa nuorille suunnatun teatterileirin, jossa perehdytään mielenkiintoiseen naamioteatteriin sekä klovneriaan. Leirin pääpaino on fyysisessä teatterissa, jolloin kieli ja teksti eivät ole pääosassa.

Leiri sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin harrastajille. Tavoitteena on leikkisän rento ja keskittynyt tunnelma, jonka avulla rohkaistutaan kokeilemaan ihan uusia juttuja tai kirkastamaan jo opittua. Pyritään hahmottamaan jokaisen omaa kehoa, koordinaatiota ja ominaista tapaa liikkua. Improvisaation avulla pyritään saamaan mielikuvitus käyttöön ja luottamaan siihen, että jokaisessa tilanteessa ja henkilössä on jo olemassa ratkaisun siemen. Kurssilla käydään perusteita klovneriasta ja naamioteatterista, joita liitetään myös opiskeluun. Työpajassa tehdään omia esityskokeita ja demonstraatioita.

Jokainen osallistuja saa olla esityksen tekijänä, materiaalin tuottajana, suunnittelijana ja esiintyjänä. Tule harjoittelemaan teatterityön eri puolia ja luontevaa esiintymistä turvallisesti naamion takana!

Leirit sisältävät lounaan ja välipalan. Lisätiedot: www.kuvio.org

Ilmoittaudu tälle leirille viimeistään 10.2.: https://forms.gle/DfyrMSwGXpFdnWT78

Tiedot

Päivämäärä:
17.2.2020
Aika:
09:30 - 15:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/648834505657423